jueves, 9 de octubre de 2008

Nova Executiva del PSC


El dimarts 7 d’octubre vaig participar a l’assemblea del PSC de Sant Joan Despí, com he participat a moltes altres, però aquesta tenia una cosa especial, era el primer cop que podria votar a una nova executiva.

El primer que m’agradaria assenyalar és la felicitació a la executiva sortint que durant quatre anys han assolit els objectius principals que s’havien marcat, i això en política a vegades és força complicat. Han fet una feina seriosa i responsable que els ha permès guanyar tots els processos electorals (com bé va dir el company Cristian a l’assemblea), i com podeu imaginar aquest resultats no són casualitat simplement és el fruit d’una molt bona feina en tots els aspectes. Juntament amb els ciutadans i ciutadanes de tots els barris s’ha fet una ciutat moderna, plena de vida, amb nous equipaments i amb millores a tots els àmbits de la societat. Simplement felicitar-vos!

D’altra banda, donar tot el suport a la nova executiva entrant felicitar de manera molt concreta a la companya/amiga Paqui Soriano que a partir d’ara serà la nova secretària de formació del Partit i no oblidar-me del company/amic Cristian Rastrojo que serà vocal i a més representant de les Joventuts Socialistes de Sant Joan Despí.

El company Antoni Poveda va ser escollit com a Primer Secretari novament i Antoine Guerra és el nou Secretari d’Organització. Com a novetat en aquesta executiva s’ha creat un nou càrrec Vice-primera secretària que serà per la companya Belen García.
Per finalitzar, demanar a la nova direcció del Partit que continuïn treballant com fins ara, que tingueu la capacitat de seguir millorant i que l’esperit de treball i compromís socialista continuï durant molts anys a Sant Joan Despí.

Salut i Socialisme!

No hay comentarios: